Laatste weekje Port Alfred
Door: Irma
Blijf op de hoogte en volg Irma
03 Juli 2011 | Zuid-Afrika, Port Alfred
Tjee, laatste weekje in Port Alfred.. Wat is het toch snel gegaan!!
Maar goed, eerst het weekend. We hadden dus Temptation White Farewell party. Er was een vip ruimte geregeld voor iedereen van Stenden. Was leuk gedaan! Maar dat was buiten dus uiteindelijk stond eigenlijk iedereen gewoon binnen in de Lounge. Jaa.. M’n outfit was leuk!
Oh ja, we waren eerst met de hele groep van Wildlife en Jacques was ook gekomen, uit eten gegaan bij the Highlander. Heerlijk gegeten! Daarna door naar de lounge.
Zaterdag was het rot weer.. Dus was niet echt van plan wat te gaan doen. Tot een uur of 3 in bed gelegen :) Heerlijk! Daarna was het idee om te gaan Braaien bij andere. Er was namelijk van de week vis gevangen door een aantal en dat kon dus mooi op de braai. Dus ben ik mee gegaan naar een vriend van een van die Afrikaanse jongens. Was een overdekte braai dus dat was mooi! Want het regende nog steeds erg hard! Heb heerlijk gegeten! En daarna nog even een drankje gedaan in Snorts.
Zondag hard gewerkt aan de module opdracht en verder niet veel bijzonders.. Maandag de module opdracht ingeleverd en daarna hadden Lau en ik ons zelf getrakteerd op een kaas plankje als lunch. Heerlijk!! Daarna weer hard aan de slag voor de presentatie en de toets…
Maandag alles ingeleverd en aan onze presentatie gewerkt. Dinsdag presentatie en woensdag toets. Toets heb ik gehaald en presentatie waarschijnlijk ook! Maar dat hoor ik nog.
Woensdag avond zijn we met een aantal sushi gaan eten :) en daarna nog naar de lounge gegaan.
Donderdag op tijd op omdat we om 10 uur naar Grahamstown gingen met een groep. Daar was namelijk het Nationale Art Festival van Zuid-Afrika. Daar aangekomen zijn we naar een show geweest met Afrikaanse dansen en muziek. Was erg leuk om te zien. ’s Avonds geborreld en gegeten.
Vrijdag op tijd op en nog wat gewinkeld en rondgelopen. Inmiddels ook al gedag gezegd tegen een aantal die al weg gingen. ’s Middags naar huis met de bus. Nou dat was nog eens een bus reis.. Zat een groep kinderen ook in ons busje en ja hoor er zat er eentje bij die wagenziek was. Nou weet je t waarschijnlijk al, bijna aan het einde van onze rit….. Er werd vol over mij en nog iemand heen gespuugd.. Heeeeel fijn!! Wij aan de rand van de weg kleding uitdoen en andere kleding aan. Was dus niet heel fijn! Daarna zijn we door een ander busje van school opgehaald, want het busje zat echt helemaal onder! Jakkes!! Thuis meteen gedoucht en spullen gewassen. Ook al een deel meteen weggegooid omdat ik dat toch hier zou laten. Daarna m’n koffer ingepakt en al een deel van de kleding weg gedaan. ’s Avonds bij de rest van onze groep nog bij hen in huis gezeten, pizza besteld en spelletje gespeeld.
Zaterdag ochtend 11 uur de auto opgehaald. Boodschappen gedaan onze koffers ingeladen.. Jemig! Heb toch nog echt zoveel spullen!!! Ppff..!! Maar goed, daarna nog 3 vuilniszakken op school afgeleverd met spullen voor de townships. En toen weg gereden naar Jeffrey’s Bay! Onze vakantie kon beginnen!! :D ’s avonds lekker bij de Mexicaan gegeten en nog een filmpje in bed gekeken.
Vanochtend eerst gewinkeld, en nog wat leuke dingen gekocht! Daarna richting Tsisikamma, maar waren er al voorbij dus hadden 1,5 uur omgereden.. Wel al even bij de bungee jump gekeken. Morgen gaan we boom slingeren en daarna ga ik bungee jumpen! Ben benieuwd!! 216 meter!! HELP!! ;)
Nou jullie horen wel hoe en wat over de bungee jump!!
Doeeeiii!!!
xx
03 Juli 2011 - 20:05
Olga:
Hey Ir,
Gatver, ik heb de beelden gezien van Menno. Wat een hoogte, hoe durf je?
Aan de andere kant is het wel gaaf de hoogste bungee dump van de wereld te doen als je er toch bent.
Geniet nog even meid
Liefs
Olga -
03 Juli 2011 - 20:56
Linda:
Sushi gegeten? Jij? Vind je dat lekker?? Dan kunnen we hier in Nederland ook wel een keer sushi gaan eten!! Ik vind het heerlijk.... :)
Morgen Bungee Jumpen!!!!!!! AAAaaaahhhhhh!!!!! Spannend!!!!!!! Geen haar op mijn hoofd die er aan zou denken om dat te doen. Gelukkig spring je hier wel met je hoofd naar beneden.. Dan kan het bloed vast naar je hoofd stromen ;) :P
Nou lief zusje, geniet nog maar even heeeeeeeel erg goed daar!!!! 11e alweer terug. Ik vind het iig weer gezellig als je naar huis komt!!! :)
Dikke kus!!
Linda