1e maand zit erop!
Blijf op de hoogte en volg Irma
02 Maart 2008 | Verenigd Koninkrijk, Londen
De eerste maand zit er dan nu toch echt op! Nu gaat het gelukkig wel wat beter! Werk nu ook veel alleen dus dan gaat de tijd wel wat sneller omdat je dan toch bezig bent telkens..
Gister avond zijn we naar de Cheers geweest.. Was weer erg gezellig! Wel weer wat aan de late kant, maar dat geeft niet :)
Kwamen nederlanders tegen, dat was wel grappig! En hebben kennis gemaakt met jongens uit Australië. Daar spreken we ook nog een x mee af. Ik had vandaag een sms gekregen nml.. Maar engels praten dat gaat nog wel... Maar om een Engels smsje terug te sturen dat was toch wel echt even lastig :P
Nou goed..
En nu op naar de volgende maand!
xx
02 Maart 2008 - 21:44
Olga:
Zo Irma inderdaad de eerste maand zit er op.
Je hebt het doorstaan. Je kan ook zeggen de eerste 4 weken zijn voor bij dus nu geen 20 weken meer maar nog maar 15. Klinkt nog sneller.
Ik hoorde van Marian dat je daar al behoorlijk goed aan het werk bent. Dus die weken schieten echt voorbij.
Hoe is het eigenlijk met het weer bij jou. Ook een lekker windje? Ik heb vandaag Menno gezien en hij heeft een gele gipsen arm.
Sneu he.
He Irm ik ga weer stoppen en spreek je vast weer snel op deze site.
Liefs
Olga -
03 Maart 2008 - 10:19
Linda:
Hey Ir!
Ik ben wel trots op je hoor. Ik weet van mezelf dat je af en toe van die dip momentjes hebt daar. Maar dat komt allemaal goed. Je bent zelfs al in het engels aan het smsen... Zo leer je snel he!! Nou, dikke kus!!
xLinda -
03 Maart 2008 - 18:03
Oma En Opa:
Hai lieve Irma,
ja de echte kop is er af; eigenlijk toch wel vlug,nu al een hele maand van je stage erop.
Ga zo lekker door en wij zijn blij dat je ons zo fijn op de hoogte houd van alles rondom je.
Heel veel liefs, Oma en Opa -
04 Maart 2008 - 21:28
Mary:
Irma je haar is echt bruin!!!! Super leuk. Ik heb het errug naar mijn zin gehad bij jou/jullie. Nogmaals mijn excuses voor mijn nachtelijke optredens. Londen is en blijft geweldig, dus .... nog heel veel plezier in die bruisende stad. Groeten aan de meiden! -
05 Maart 2008 - 10:22
Laura:
Joehoe nog 4 maandjes! Nou strax zeg je dat je niet meer terug wil komen ;).. zo leuk dat je het hebt!! Nou we komen vlgd maand naar jou toe irmaa en dan mag je me alles laten zien!!
Tot snel.. xxx