week 12, 13, 14 en begin 15 - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Irma Djie - WaarBenJij.nu week 12, 13, 14 en begin 15 - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Irma Djie - WaarBenJij.nu

week 12, 13, 14 en begin 15

Blijf op de hoogte en volg Irma

14 Mei 2008 | Verenigd Koninkrijk, Londen

Week 12, 13, 14, begin 15

Weer een erg lang verhaaltje ;) Want ik heb een tijd niet meer op internet gezeten!

Dinsdag 22 april ging het wel weer goed op werk.. Alleen toen ik thuis kwam wat minder.. Ik had nml een brief gekregen van mijn bank dat mijn rekening waarschijnlijk was gefraudeerd in Roemenie. Als ik daar niet geweest was tenminste.. Nou ja, ik was het niet dus mooi niet dus was mijn kaart gefraudeerd voor ongeveer 300 pond!! Ik heb geen idee hoe ze dat hebben gedaan want mn pasje heb ik gewoon hier liggen, maar goed daar zullen ze wel een truc voor hebben. Ik had meteen naar huis gebeld, ik wist gewoon even niet meer wat ik moest doen. Maar goed, daarna heb ik thuis rustig even op mn kamer gebeld. Het was wel erg moeilijk! Want ik verstond er niet alles van.. En ik baalde gewoon zo erg! Mja, daarna maar gaan slapen..

Woensdag weer werken.. Ging niet zo goed, want ik was heel moe.. Had niet zo goed geslapen. En iedereen was erg gestrest, want het nieuwe computer systeem werkte niet helemaal. Daarna even naar huis gegaan en s’avonds met Jonathan uit eten gegaan bij een Maleisisch restaurant. Was heel lekker!

Donderdag weer werken. Na het werk heb ik nog even lekker gesport en daarna weer gaan slapen..

Vrijdag weer werken, weer veel fooien gehad! S’avonds ben ik naar Club Holland geweest met Jonathan en z’n huisgenootjes. Was namelijk een feest met Erick E en Don Diablo. Alvast feesten voor koninginnendag!! Was heel leuk! Iedereen in het oranje ;)

Zaterdag ben ik eerst even opzoek gegaan naar het Hollandse festival, maar dat kon ik niet vinden.. Toen ben ik naar huis gegaan even mn korte broek aan gedaan en daarna naar jonathan z’n football gaan kijken. Was wel grappig! Had nml nog nooit echt American Football gezien. Ben wel goed verband op mn schouders en rug, want zat lekker in het zonnetje met m’n t-shirtje aan. Daarna zijn we even bij mij wat kleren op gaan halen en toen naar het Hollandse festival gegaan. (Nu wel gevonden) lekker een broodje frikandel gegeten ;) Het was al om 9 uur afgelopen en toen ben ik naar Jonathan z’n huis gegaan en hij naar een etentje met z’n werk. Nou ja, hij was al aan de late kant ;) We zouden eerst nog uitgaan, maar ik was al gaan slapen want was toch wel erg moe!

Zondag werden we rond 12en wakker (Dus ik had totaal bijna 14 uur geslapen ;p) We wilden even naar de Borough market gaan, maar die was dicht.. Toen ben ik naar Hammersmith gegaan om even wat oranje dingen te kopen voor koninginnendag. Dus ik ben dr al helemaal klaar voor! Daarna naar huis, even mn kamer opgeruimd enzo.. wat gelezen, een tosti gemaakt en gaan slapen..

Maandag weer gewoon werken.. saaie dag!
Dinsdag ook weer werken.. Daarna heb ik nog even gesport :) niet zo lang.. want had best wel hoofdpijn! Dus het ging niet echt lekker.. Daarna naar Jonathan gegaan en nog even lekker gekletst met z’n huisgenootjes en toen gaan slapen.

Woensdag eerst werken.. Daarna snel naar huis om te douchen en om te kleden voor koninginnendag! ;) Jaja, dat heb ik hier ook goed gevierd! We zijn naar The Hems gegaan. Het was alleen jammer dat het regende dus was alles binnen. Maar daar was het ook heel gezellig! Jonathan en Muz zijn ook nog gekomen. Echt heel leuk! En jonathan had een oranje shirt aan (die had ik dinsdag voor m mee genomen) Leuke foto’s gemaakt! Heel gezellig gehad! En allemaal mensen weer ontmoet! Ik heb dus zeker een geslaagde koninginnendag gehad!

Donderdag lekker uitslapen. Ik had nml op mn werk gezegd dat mama, Linda en Menno s’ochtends al kwamen dus ik was vrij. Was bij jonathan dus sliep lekker in een groot bed uit! :) Daarna rustig aan gedaan en naar huis.. Jonathan was al werken s’ochtends om 9 uur.. Thuis even opgeruimd, de was gedaan en mn kamer klaar gemaakt voor als de visite kwam. Nog even boodschapjes gedaan :) Daarna wachten… wachten… wachten… ;) Ze kwamen nml naar mn huisje toe dus ik hoefde ze nergens op te halen. Anika had pannekoeken voor ze gebakken en ik had lekker een tosti gegeten. S’avonds nog lekker gekletst en daarna gaan slapen. Gezellig met z’n allen op mijn kamertje.. :)

Vrijdag rond 10en uit bed gegaan, even lekker ontbeten met croissantjes enzo.. En toen zijn we naar de Portobello Road market geweest. Eerst moest ik nog even wat dingen regelen met m’n bank, want er is dus toch geld vanaf :S Maar goed.. Daarna dus even lekker rondgelopen. Daarna hadden we rond 4en met Brigitte afgesproken bij Leicester Square en toen hebben we ge-high-tea-ed. Was erg gezellig! We hadden niet meer zo’n honger voor het avond eten, maar zijn toch bij een pizzaria naar binnen gegaan. Na het eten was het donker, dus konden we mooie foto’s maken bij Piccadilly Circus. Hebben weer even goed toeristje gespeeld ;)

Zaterdag ook weer een beetje optijd opgestaan en weer lekker ontbeten. We zijn naar Camden Market gegaan. We hebben daar de hele dag gewinkeld :D Daarna even naar huis om op te frissen en toen hadden we om 7 uur met Jonathan afgesproken om bij Chiquito te gaan eten. Was erg gezellig! We hadden eigenlijk afgesproken om de hele avond engels te praten, maar dat ging toch niet helemaal door ;) Na het eten zijn we naar de Tower Bridge gegaan en hebben daar ook nog leuke foto’s gemaakt.

Zondag ook op tijd eruit. Eerst hebben we even met Tom, een klasgenootje van Linda, koffie gedronken bij Starbucks. Daarna zijn wij naar Oxford street gegaan om weer even goed te winkelen. Alleen waren we in de eerste winkel erg lang blijven hangen. De Primark namelijk ;) Daarna toch ook nog even naar een paar andere winkels geweest en uiteindelijk zijn we weer goed geslaagd!
S’avonds gingen we bij een Steakhouse eten. Het eten was echt heel lekker! Maar we moesten echt heeeeel lang op het eten wachten.. Dat was wel minder! Het hadden een vies wijnglas. Dus dat was geen fooien voor de bediening ;)
Na het eten zijn we naar de London Eye gegaan. Daar ook weer even mooie foto’s gemaakt. Daarna doorgelopen naar de Big Ben en ook nog even toeristje gespeeld ;) We waren rond een uurtje of 12 thuis en dat kwam mooi uit, konden we precies zingen voor Anika die maandag 21 werd.

Maandag, de laatste dag alweer met m’n visite, zijn we even langs m’n werk gegaan. Het was echt onwijs mooi weer! Lekker een korte broek met een t-shirtje aan. Even op m’n werk koffie gedronken, want tsja dat heb ik niet in huis.. Daarna over de brug naar de London Eye om op de brug ook nog even wat foto’s te maken. Ook nog even langs alle verklede mensen gelopen. We wilden eigenlijk in de London Eye gaan, maar het was echt een lange rij.. Dus dat hebben we maar niet gedaan.. We zijn toen langs de Thames helemaal naar Tate Modern gelopen, het moderne kunst museum in London. We hebben in het museum op de 7e verdieping eerst even geluncht. Was leuk om dat uitzicht even te zien over Londen heen! Daarna rondgelopen in het museum, al vonden Menno en ik het toch wel erg saai ;) Maar goed.. Na een tijdje zijn we weer terug gaan lopen naar de London Eye en moesten we toch wel alweer met de tube naar huis. Thuis nog even wat gedronken en een stukje taart gegeten. En daarna de koffers gepakt en naar het station gegaan. Ik heb ze weer bij het station gedag gezegd en ben toen naar huis gegaan. Even wat gegeten met Karin en toen naar de Cheers, om wat te drinken voor Anika dr verjaardag. Daarna ben ik nog naar Jonathan gegaan en een filmpje gekeken met z’n huisgenootjes.

Dinsdag weer gewoon werken.. Was wel wat later klaar.. Toen ik thuis kwam wilden anika en ik graag in de zon zitten.. En hebben we met veel moeite een plekje gevonden. We hadden een ladder geleend van de onder buren en zijn toen via het raam naar boven gegaan en op mijn dak gaan zitten ;) Was wel erg warm daar!! Maar we hebben lekker van het zonnetje geniet! Later kwam Karin ook thuis en hebben we met z’n 3en lekker op het dak gezeten totdat de zon achter de flat ging. We hadden toen even het huis schoongemaakt en daarna gaan slapen. Was toch wel erg moe..

Woensdag ook weer gewoon werken.. Wel veel fooien gehad :D 25 pond!! Daarna even weer dingen regelen met m’n bank.. Even langs de apple store geweest om op internet te gaan en toen naar huis.. S’avonds lekker sla gegeten en daarna naar Jonathan gegaan.. Nog even lekker op de bank gezeten en daarna gaan slapen.

Donderdag ook weer werken en weer veel fooien gehad! :D Nu 20 pond. Het was wel erg warm op mn werk, dus dat was wel echt even minder!! Na het werk anika even opgebeld, want ik had wel verwacht dat zij in het Green Park zou liggen.. Dus ben ik daar ook heen gegaan. Nog even heerlijk 2 uurtjes in de zon gelegen en daarna naar huis. Weer sla gegeten en toen lekker even gedoucht en gaan slapen..

Vrijdag gewoon weer werken.. En Niels en Ramon kwamen :) Ze waren rond een uurtje of 11 bij mn hotel en hebben toen even hun koffer gedropt en zijn daarna rond gaan lopen. Ik had van 3 tot 4 een brand training en daarna kwamen zij mij ophalen. We zijn naar mn huis gegaan even wat gedronken enzo en toen de stad in om wat te gaan eten. We hebben bij Fridays wat gegeten. Was erg gezellig!

Zaterdag moest ik ook werken en toen had Niels s’ochtends achter mij de deur dicht gedaan zodat zij nog lekker konden slapen. Na het werken gingen hun naar London Dungeon, maar ik ging niet mee.. Ik ben even wat gaan rondlopen in het Hygh Park en was daar Jonathan en Muzz tegen komen. Daar nog even gezeten en toen naar huis gegaan.. S’avonds hebben we eerst even nog gezellig thuis wat gedronken, daarna ook met Karin wat gegeten bij The Grand Union bij ons om de hoek. Toen even naar huis om te omkleden en daarna de stad in. Met Jonathan hadden we afgesproken bij Piccadilly Circus. We zijn toen naar de club Verve gegaan. Dat was ergens vlakbij Verve. Karin is halverwege weg gegaan, want die was erg moe. Wij zijn daarna nog naar Fabric geweest. Was erg gezellig dus weer!!

Zondag heb ik eerst even ontbijt gehaald, lekker croissantjes, en daarna zijn we naar Greenwich gegaan. Naar de tijd lijn. Aan de ene kant is het een uur later dan aan de andere kant. Heel apart! Daarna door Oxford Street gelopen en toen gaan zitten in het Green Park. Jonathan en wat vrienden waren daar Criquet aan het spelen. Ik had geprobeerd nog even te gaan slapen in het zonnetje maar dat ging niet echt.. Toen heb ik even met hun mee gespeeld. Haha! Nog nooit gedaan en het ging ook hard stikke fout! Maar dat geeft niet was wel grappig! Rond 7en uur zijn we naar huis gegaan, lekker een pizza in de oven gestopt. Na het eten zijn we nog even naar Chinatown geweest en even snel een drankje gedaan in de Hems. Alleen ging die al om 11 uur dicht…. Daarna naar huis, want we moesten weer om 2 uur op omdat Niels en Ramon dan alweer de trein moesten hebben…

Maandag 12 mei, moest ik weer gewoon werken… Na het werk heb ik nog even lekker in het Green park gezeten. S’avonds wilde ik eigenlijk m’n terug vlucht gaan boeken dus ik had m’n laptop mee genomen naar Jonathan. Normaal is er draadloos internet, maar toen natuurlijk weer niet :S Dus dat was wel jammer!

Dinsdag ook weer werken.. Mevr. Vermeulen kwam langs om te kijken hoe het was op m’n stage.. Daar hebben Menno en ik wel even lang mee gepraat. Na de pauze stond ik het restaurant. Weer even wat anders ;) (Eindelijk na 3, 5 maanden) Na het werk nog even met Anika in het Green park gezeten.

Woensdag ook weer werken. Na het werk had ik een gesprek met de manager van de front office, omdat ik maandag ga beginnen als Switch Boarder. De telefoon opnemen van het hotel dus. Daarna ben ik naar het cafeetje gegaan waar ik nu nog steeds zit. Hier is namelijk internet en ik moest nog een aantal dingen doen! Zoals ook m’n vlucht naar huis boeken. Dinsdag 24 juni om 21.30u land ik op schiphol! :D

Nou dit was het dan weer eventjes…
Liefs uit Londen!

• 14 Mei 2008 - 21:24

Olga:

Hoi Irma,
    Nou Ilona en ik zijn er klaar voor hoor.
    Je zal wel moe zijn van alle visites??
    Lekker idee he dat je vlucht naar huis geboekt is. Nu kan je echt strepen.

Oke Ir, tot vrijdag!!!!!!!!

Liefs Olga

• 15 Mei 2008 - 11:41

Oma En Opa:

Hallo lieve Irma,

Een fantastische email!!
    We gaan deze gauw helemaal lezen.
    Veel liefs, Oma en Opa

• 16 Mei 2008 - 09:19

Linda:

Irma!!!!!!

Wat een verhaal zeg!!! Leuk weer om te lezen!!! Ik vond het super gezellig bij je!!!! Leuk dat je die foto's bij je verhaal hebt gedaan! Vanaf 31 mei weer een weekje, ik kijk er naar uit!!!!!!! Ik hoop dat het lekker weer wordt, dan kunnen we ook lekker in het park gaan liggen!! Ik kan nu heerlijk van het zonnetje genieten, want ben helemaal klaar met school!!! :D Alleen stage dus nog! Nou, tot 31 mei!!!

Dikke kus!