week 4
Blijf op de hoogte en volg Irma
28 Februari 2008 | Verenigd Koninkrijk, Londen
Zaterdag ben ik gaan werken en rond een uurtje of 11 waren mama en Mary op mn werk. Dat was echt heel leuk! Daar had ik de hele ochtend naar uit gekeken. Ze hebben even koffie gedronken en wat lekkers gegeten. Na mn werk zijn we met z’n 3en naar huis gegaan om de koffers neer te zetten en even wat te drinken. S’avonds gezellig wat gegeten bij mij om de hoek en daarna thuis nog wat drinken en daarna slapen. Het ging allemaal makkelijk. We hebben hier nml 2 matrassen liggen en die hadden we op mn kamer neer gelegd.
Zondag zijn we rond 11 uur ergens gaan ontbijten in de buurt. Daarna zijn we met de tube naar Green Park gegaan, even langs Buckingham Palace gelopen. Vanuit daar doorgelopen naar het High Park. Dit is echt een mooi park om even door heen te wandelen. Hier even wat gedronken en weer verder doorgelopen. Ook tussendoor nog eventjes de eekhoorntjes gevoerd. Deze kwamen gewoon uit mn hand eten. Vanuit het High Park zijn we doorgelopen naar Oxford Street. Deze hebben we helemaal afgelopen. Bij Oxford Circus zijn we met de tube naar Piccadilly Circus gegaan en hebben we bij Chiquito gegeten. We waren wel echt helemaal moe van het lopen en zijn daarna naar huis gegaan om thuis nog even een kop thee te drinken.
Maandag waren we rond een uurtje of 10 opgestaan. Even ontbijten en daarna de stad weer in. Eerst zijn we naar Portobello Road geweest. Helaas was de markt er niet, maar het was toch leuk om daar even rondgelopen te hebben. Daarna zijn we naar Camden Market. Even rondgelopen over de markt en langs de winkeltjes. Vanuit Camden zijn we met de bus naar Covent Garden geweest. Hier ook weer even rondgelopen alleen was de markt niet zo groot meer. Van Covent Garden zijn we naar Piccadilly Circus gegaan en hebben daar gegeten in het Rainforest Café. Dit is een soort Jungel. Heel grappig. Daarna weer lekker naar huis en even nog wat gedronken. We waren even aan het kijken waar er bij mn raam nog steeds tocht doorheen kwam en toen zag mama ineens een knop aan de andere kant van mn verwarming zitten. Na lang proberen hebben we die toch open kunnen draaien.. En raad eens…… M’N VERWARMING DOET HET!!!!!!!! Was echt super!! Dus mama was de technische ;) Daarna zijn we lekker gaan slapen in een warmere kamer.
Dinsdag waren we eigenlijk van plan om nog even over de Tower Bridge te gaan, maar het ging toch maar niet door. We zijn toch even lekker langzaam aan gaan doen s’ochtends. En hebben even met zn 5en weer ontbeten bij de toko om de hoek. Daarna zijn we richting Hammersmith gegaan om hun weer op de trein naar Heathrow te zetten. Anika en ik zijn nog even gaan rondlopen bij de winkels en daarna weer terug naar huis gegaan om mn haren opnieuw te verfen. En nu is het wel donker bruin! :D Tussendoor hebben we wat soep met stokbrood gegeten en daarna ben ik mn kamer even gaan stoffen en zuigen. Was nml wel echt nodig! Daarna nog even een filmpje gekeken met Anika en daarna lekker gaan slapen in een schone en warme kamer!
Woensdag was het niet zo geweldig op mn werk.. Zat een beetje in een dip denk ik. Maar donderdag ging het wel weer oké. Heb zelf echt gelachen op mn werk. Nou dat is echt een wonder hoor! Heb ook veel fooi gehad! En al mn fooien gaan samen in een potje op mn saving account, vast een spaarpotje voor de zomervakantie naar Rhodos.
En nu zit ik eventjes bij Anika op dr kamer.. Was eigelijk van plan om morgen op internet te gaan, maar nu heb ik hier eventjes mn mail kunnen kijken dus dat scheelt ook weer :)
Nou xx
28 Februari 2008 - 22:09
Mama:
't Was echt super om te zien hoe jij daar aan t werk bent. Alsof je er al maanden bent!!
Ook de andere meiden zijn hartstikke gezellig, jullie rooien t wel saampjes!
xxxx Mama -
29 Februari 2008 - 14:06
Oma En Opa:
Irma,wat hebben jullie een fantastischweekend gehad; je moeder heeft genoten en mij heel uitvoerig telefonisch veel verteld.
Wij hebben ook veel plezier met je verhalen en wij kunnen ons nu een goed voorbeeld maken van alles wat je doet,je collega's,je werk en je wandelingetjes.
Irma, dank en heel veel liefs van ons beiden.Oma en Opa -
01 Maart 2008 - 14:10
Olga:
Joepie dat je verwarming het weer doet. Hoeven we straks geen fleece dekens mee te nemen. Leuk dat je daar ook kappertje speelt en nu je haar bruin hebt.
He meid succes en tot schrijfs
Olga -
02 Maart 2008 - 14:16
Sandra:
Hey nichie!!!!
Je haartjes!!! Wat leuk!!!
nou gelukkig gaat het steeds een beetje beter bij je werk en begin je het al een beetje naar je zin te hebben...
Ik mis je wel hoor hier maar ik ben erg trots op je dat je dit allemaal doet.
Nog veel succes en tot de volgende krabbel.
Liefs en een dikke Kus
Sandra