Ruoms, France - Reisverslag uit Ruoms, Frankrijk van Irma Djie - WaarBenJij.nu Ruoms, France - Reisverslag uit Ruoms, Frankrijk van Irma Djie - WaarBenJij.nu

Ruoms, France

Door: Irma

Blijf op de hoogte en volg Irma

09 Augustus 2010 | Frankrijk, Ruoms

Hoi!!
De show vorige week was erg leuk geworden! Dit keer ging het gelukkig allemaal goed bij mij :) En het was ook droog gebleven, gelukkig maar! De rest van de week gewerkt, en lekker in de zon gelegen.
Ben afgelopen vrijdag met Ellen en Patrick in de pauze even naar boven geweest op de berg, dat is de berg waar je vanaf de camping tegen aan kijkt. Was een mooi uitzicht! En leuk om de camping zo van boven te zien.
Zaterdag zijn we eerst wat gaan lunchen bij vrienden van Patrick die toevallig hier vlakbij op een camping zitten. We wilden toen daarna gaan kanoën maar dat was allemaal vol dus zijn we gaan zwemmen bij Pont d’Arc. Was weer erg lekker! Het blijft mooi daar! Het is precies zoals het plaatje op elke kaart ;)
Gisteren heb ik heerlijk op m’n luchtbedje, die wel lek was, op het water gelegen totdat ik echt ging zinken ;) Maar had toch nog even 2 uurtjes gedobberd. Vandaag ook weer aan het strandje gelegen, want ik hoef vandaag niet mee te dansen in de show dus kon ik echt van m’n vrije dag genieten.
Zo, dat was het weer. Ik merk trouwens wel dat m’n berichtjes steeds korter worden ;) Gehehe, maar elke week is ook eigenlijk een beetje hetzelfde qua dingen wat ik doe. Alleen de zaterdag veranderd elke keer.
Nou veel liefs uit Frankrijk!
xx

• 09 Augustus 2010 - 20:54

Linda:

Heerlijk al die zon uren!!!! Ik wil ook........ ;)

• 09 Augustus 2010 - 21:35

Mama:

en ik ook.......

• 09 Augustus 2010 - 21:47

Olga:

Fijn dat eht allemaal lekker gaat.
    Geniet maar lekker op je luchtbedje hoor.

Groetjes