Weekend week 7, begin week 8 - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Irma Djie - WaarBenJij.nu Weekend week 7, begin week 8 - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Irma Djie - WaarBenJij.nu

Weekend week 7, begin week 8

Blijf op de hoogte en volg Irma

26 Maart 2008 | Verenigd Koninkrijk, Londen

Weekend week 7, begin week 8

Vrijdag avond ben ik gezellig uit geweest. Ben samen met Menno, Anika, Hanna, Karim en Mohammed naar de Cheers geweest. Menno, Karim en Mohammed zijn collega’s en Hanna is iemand die in een ander Thistle hotel werkt die we kennen van de training en introductie. Het was erg gezellig! Zijn wel vroeg naar huis gegaan, want Anika moest de volgende dag weer om 6 uur op dr werk staan.

Zaterdag ochtend dacht ik even lekker uit te kunnen slapen, was ik al om 9 uur wakker! Nou nog even blijven liggen en toen ben ik boodschappen gaan doen. Want had helemaal geen brood meer of iets om lekker te kunnen ontbijten. Dus ik heb over mn pyjama een jogging broek en een jas aan gedaan, muts op (het was heel winderig en koud) en ben zo naar de winkel gegaan ;) Maar daarna heb ik wel lekker een eitje kunnen bakken en heerlijk gedoucht met maskertje enzo.. Lekker relaxen!

Papa en Marlies zouden rond een uurtje of half 2 bij het Victoria station zijn dus toen heb ik de bus rond kwart over 1 genomen. We hebben even wat gegeten in de buurt en zijn daarna naar hun hotel gegaan om de koffers neer te zetten. Daarna zijn we naar Harrods gegaan om even rond te lopen. Bij de H&M heb ik een tas gekregen van papa. Hele leuke gebroken witte tas. Vanuit Knightsbridge nog even verder gegaan met de tube naar Piccadilly Circus en daar vandaan de bus naar mijn huis gepakt. En weet je wat…. Tijdens de busreis sneeuwde het gewoon!! Niet veel maar toch wat sneeuwvlokjes! ;)

Papa had thuis even mijn laptop weer gemaakt, want het aan/uit knopje deed het niet goed. Toen zijn we wat gaan eten bij The Grand Union, is een cafetje/restaurantje bij mij op de hoek. Daarna heb ik hun op de bus gezet en ben ik naar huis gegaan. Nog eventjes wat gelezen en toen ook lekker gaan slapen.

Zondag ochtend hadden we om 10 uur bij het hotel van hun afgesproken om samen te gaan ontbijten. Erg vriendelijk personeel was er niet, maar goed.. Daarna zijn we nog even bij de Tower Bridge rondgelopen. Dan weer met de trein terug naar Victoria Station en vanuit daar de trein naar Eastborn gepakt. Brigitte kwam ons ophalen. Toen zijn we eerst even naar kennissen van hen gegaan. Hele oude mevrouw van 99 woonde in dat huis. Heel leuk huis, echt een Engels huis wat net een museum lijkt! Heel leuk om te zien! Daarna zijn we met z’n allen naar hun huis gegaan. Lekker gegeten, een paasmaaltijd, en daarna moesten wij alweer met de trein naar huis.

Maandag ochtend hadden we om half 10 afgesproken. Daarna zijn we even langs de Thames gelopen bij de London Eye, Big Ben en mijn hotel. Het sneeuwde toen best wel aardig wat! Ik vond het best leuk dat het sneeuwde in London!

We hebben even wat gedronken in mijn hotel en ik heb de afdelingen even laten zien. Daarna was het alweer tijd om terug te gaan naar hun hotel om de koffers op te halen en vanuit daar weer naar Victoria waar zij de trein namen naar Gatwick.

Ik ben daarna nog even over de Oxford Street gelopen en toen ook naar huis gegaan. Begonnen aan mijn heerlijk grote chocolade paashaas die papa voor mij had mee genomen!

Dinsdag was weer een gewone werkdag.. En s’avonds een filmpje gekeken op de laptop met Jonathan.

Woensdag, vandaag dus, kwam ik thuis van werk (werk ging wel goed trouwens) en ja hoor.. Daar was het kaartje van Nand en Ingrid wat al bijna 2 maanden onderweg was! ;) Maar hij is aangekomen! :D

• 26 Maart 2008 - 17:50

Sandra:

Leuke foto's irm... Dus bij jou heeft het ook al gesneeuwd hier ook was dinsdag erg glad buiten dat wel maar het is wel vreemd hoor in maart nog sneeuw...
    Gelukkig gaat alles ook nog goed met je.
    Ik zal ook een kaartje naar je sturen maar dan hoop ik dat die niet zo lang er over doet.

Dikke kus Sandra

• 27 Maart 2008 - 10:33

Oma En Opa:

Lieve Irma,
    Ook je laatste bericht ontvangen en gelezen dat je met elkaar gezellige paasdagen hebt gehad.
    Nu wij hebben eerste paasdag allemaal bij Olga gegeten,uiteraard heel fijn.
    Nu Irma, goed dat je o.i. steeds beter went aan de taal,aan je werk enz.
    Een goede voortzetting en dan met de hartelijke groeten en liefs van Oma en Opa

• 05 April 2008 - 02:31

Papa:

Hallo lieve Irma,
    hier een bericht vanuit Tokyo. Het is zaterdag 5 april en ik ben eergisteren in Japan aangekomen. Het is hier echt voorjaar en de "cherry blossom" mooie roze bomen, zie je overal. Ik blijf hier tot volgende week zaterdag in Japan en ga daarna door naar Hong Kong, China en Taiwan en kom 19 april weer in Nederland terug. Zal ook nog 2 nachten (14 en 15 april) bij Eric en Christien verblijven. Als het lukt dan zal ik Eric ook jouw site laten zien en kan hij jou ook volgen vanuit China. Groetjes vanaf de andere kant van de wereld.

xxxx Papa