Weer een weekje verder..
Blijf op de hoogte en volg Irma
10 Maart 2008 | Verenigd Koninkrijk, Londen
Vrijdag was ook weer een gewone werkdag.. Vrijdag avond ben ik gezellig even met Jonathan langs de thames gelopen bij de Londen Bridge. Was wel echt heel mooi om te zien! Want s’avonds is het allemaal goed verlicht en het was ook nog eens mooi weer! Wel koud.. Maar als je eenmaal aan het lopen bent dan gaat het wel.
Zaterdag moest ik ook weer gewoon werken om 7 uur. S’avonds gegeten en daarna hebben we even onze kamers, de badkamer en keuken schoongemaakt. Weer vroeg slapen, want vroege diensten daar houden ze hier wel van….
Zondag weer vroeg op voor werk.. En daarna ben ik eerst even naar huis gegaan om Tessa even te bellen.. want ja, haar 18e verjaardag moest ik dus wel even missen
Maar goed, daarna ben ik weer richting Jonathan geweest. Zijn we met zn huisgenootjes en nog wat vrienden uit eten geweest en daarna nog even wat bij de Nederlandse pub gedronken. Was erg gezellig!
Maandag waren er heel veel problemen met de treinen.. Dus naar werk en naar huis deed ik er een stuk langer over dan normaal… Stormen deed het vanacht ook wel ook wel aardig wat! En overdag was het ook best wel slecht weer..
En nu zit ik samen met Karin in een soort snackbar bij ons op de hoek waar ik ook met Mary en mama heb gegeten. Zij hebben sinds kort draadloos internet. Dus hebben net even wat gegeten en zitten ondertussen hier met onze laptops :)
10 Maart 2008 - 20:56
Olga:
Hoi Irma
Ik zie net je berichtje binnen vliegen.
Dus even snel een berichtje terug, misschien zie je het nog als je nog in de snackbar zit. Tenslotte stormt het bij jou dus moet het er zo zijn.
Fijn dat je zoveel punten had. Zie je wel dat het lekker gaat!!
Liefs Olga -
10 Maart 2008 - 21:59
Oma En Opa:
Lieve Irma,
Fijn weer een nieuw berichtje.
Hier in Amstelveen is het bar slecht weer,veel regen en heel veel wind.Irma wij lezen je berichtjes met veel plezier.Heel veel liefs van ons beiden, een volgende keer schrijven we wat meer,want het is nu al vrij laat.
Liefs van ons, Oma en Opa -
11 Maart 2008 - 17:27
FLeur:
Haai Irma,
We hebben ff wat data´s op een rij gezet wanneer we langs kunnen komen!
Als Lin terug is van Wintersport dan plannen we een weekendje!!!
IK heb er nu al zin in...
Volgend mij vermaak jij je daar wel he
;-)....
Kus FLeur -
12 Maart 2008 - 08:32
Sandra:
Hey irm,
Nu ik je verhaaltje weer heb gelezen zie ik dat je het toch wel een beetje naar je zin hebt.
En ik zie in je berichtje staan dat je al een avondje met vrienden ben weg geweest. Dat is natuurlijk ook erg leuk.
Nou mama en ilona hebben er al veel zin in en ze kunnen haast niet wachten.
Veel succes nog!!!
Dikke Kus